Mijn account

ISS Computers: dé zaak voor uw nieuwe laptop

Laptops

ISS Computers levert laptops van bijna alle merken (Acer, HP, Asus, Lenovo, etc.). Tevens leveren wij laptops van BTO die helemaal aan uw wensen zijn aan te passen. In overleg met u komen we tot de meest geschikte configuratie. Of u op zoek bent naar een eenvoudige laptop of een zeer krachtige game-laptop, ISS Computers heeft hem voor u. Wij leveren ook refurbished laptops van Apple met 2 jaar garantie.

Uw laptop kan door ons geïnstalleerd en getest worden. Uiteraard is het ook mogelijk om andere software voor u te installeren en email in te stellen. Tevens kan de laptop bij u thuis of op kantoor worden afgeleverd en geïnstalleerd.Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw laptop dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor u op.

Bent u op zoek naar een nieuwe laptop, kom langs of bel (013-5300063) of mail ons info@isscomputers.nl. Wij zullen u een goed voorstel doen.

Indien u vragen heeft buiten onze openingstijden mail ons dan (info@isscomputers.nl). Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Wij hebben geregeld gebruikte laptops te koop; deze zijn te vinden op de pagina gebruikt/refurbished.

“Ik heb een laptop gekocht en heb daarover een goed advies gehad kon hem de dag erop al ophalen geinstalleerd met de programma`s die ik er graag op wilde hebben. Een zeer snelle service.”

Laptops =< 14"
Laptops 15.6"
Laptops 17.3"