ISS Computers: dé zaak voor uw nieuwe laptop

Laptops

ISS Computers levert laptops van bijna alle merken (Acer, HP, Asus, Lenovo, etc.). Tevens leveren wij laptops van BTO die helemaal aan uw wensen zijn aan te passen. In overleg met u komen we tot de meest geschikte configuratie. Of u op zoek bent naar een eenvoudige laptop of een zeer krachtige game-laptop, ISS Computers heeft hem voor u. Wij leveren ook refurbished laptops van Apple met 2 jaar garantie.

Uw laptop kan door ons geïnstalleerd en getest worden. Uiteraard is het ook mogelijk om andere software voor u te installeren en email in te stellen. Tevens kan de laptop bij u thuis of op kantoor worden afgeleverd en geïnstalleerd.Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw laptop dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor u op.

Bent u op zoek naar een nieuwe laptop, kom langs of bel (013-5300063) of mail ons info@isscomputers.nl. Wij zullen u een goed voorstel doen.

Indien u vragen heeft buiten onze openingstijden mail ons dan (info@isscomputers.nl). Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Wij hebben geregeld gebruikte laptops te koop; deze zijn te vinden op de pagina gebruikt/refurbished.

Waarom kopen bij ISS Computers?
Voorrang bij reparatie; u kunt snel weer aan de slag.
Waarom kopen bij ISS Computers?
Altijd korting op reparatie van uw computer of laptop.
Waarom kopen bij ISS Computers?
Indien gewenst volledig startklaar geleverd.
Waarom kopen bij ISS Computers?
Uw kostbare data is bij ons in betrouwbare handen.
Laptops =< 14"
Laptops 15.6"
Laptops 17.3"
Gaming laptops