ISS Computers: dé zaak voor de APK van uw computer of laptop

Computer of laptop APK

Onze dienst computer onderhoud is de perfecte oplossing voor iedereen die kampt met problemen met hun computer. Of het nu gaat om traagheid, een gebrek aan opslagruimte, virussen of andere problemen, wij staan klaar om u te helpen. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten computerproblemen en zullen uw computer snel en efficiënt repareren.

Bij onze dienst computer onderhoud bieden we ook preventief onderhoud aan om problemen in de toekomst te voorkomen. Dit omvat onder meer het opruimen van bestanden en het upgraden van hardware of software. We zijn er trots op dat we altijd een persoonlijke aanpak hanteren en onze klanten voorzien van op maat gemaakte oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare en betaalbare computeronderhoudsdiensten, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Maak nu gebruik van onze computer of laptop APK actie:

Uw computer of laptop wordt gecontroleerd op de volgende punten:

Virussen: uw computer of laptop wordt gecontroleerd op de werking van uw antiviruspakket. Aanwezige virussen worden verwijderd.

Spyware: uw computer of laptop  wordt gecontroleerd op aanwezige spyware/malware en overige ongewenste software.

Updates: uw computer of laptop wordt gecontroleerd op de goede werking van de Microsoft updates.

Overbodige programma’s: uw computer of laptop wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van overbodige programma’s.

Opschonen: uw computer of laptop wordt vrijgemaakt van tijdelijke bestanden en overige overbodige bestanden.

Stof: de koelers van uw computer of laptop worden stofvrij gemaakt zodat deze weer optimaal koelen. Indien nodig wordt ook de koelpasta tussen de koeler en de processor vervangen.

Normaal kost deze APK u € 79,-. Nu bieden wij u deze tijdelijk aan voor € 65,-. Vermeld bij het brengen van uw computer of laptop dat u gebruik wilt maken van de APK actie. Als extraatje bieden wij bij deze actie de mogelijkheid om Norton Security (5 gebruikers) aan te schaffen voor € 45,-.

ISS computers is niet aansprakelijk voor verlies van data. Zorg dus altijd voor backups van uw belangrijke gegevens.

Voor vragen of een prijsindicatie neem contact met ons op via info@isscomputers.nl of bel 013-5300063.