ISS Computers: dé zaak voor uw nieuwe laptop

Overzicht van onze 15.6" laptops

Door de grote schaarste aan laptops verkopen wij momenteel alleen laptops aan klanten die ook diensten bij ons afnemen (installeren en optimaliseren laptop, instellen email, MS Office incl. installeren, overzetten data oude laptop etc). We bieden deze diensten ook aan wanneer u uw laptop bij een andere zaak heeft aangeschaft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ISS Computers levert laptops van bijna alle merken (Acer, HP, Asus, Lenovo, etc.). Tevens leveren wij laptops van BTO die helemaal aan uw wensen zijn aan te passen. In overleg met u komen we tot de meest geschikte configuratie. Of u op zoek bent naar een eenvoudige laptop of een zeer krachtige game-laptop, ISS Computers heeft hem voor u. Wij leveren ook refurbished laptops van Apple met 2 jaar garantie.

Uw laptop kan door ons geïnstalleerd en getest worden. Uiteraard is het ook mogelijk om andere software voor u te installeren en email in te stellen. Tevens kan de laptop bij u thuis of op kantoor worden afgeleverd en geïnstalleerd.Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw laptop dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor u op.

Bent u op zoek naar een nieuwe laptop, kom langs of bel (013-5300063) of mail ons info@isscomputers.nl. Wij zullen u een goed voorstel doen.