Mijn account

ISS Computers: dé zaak voor reparatie van het defecte scherm van uw laptop

Laptopscherm vervangen, meestal binnen 1 werkdag klaar (bel 013-5300063).

Is uw laptop scherm kapot en wilt u ‘m laten vervangen? Wij doen het goed en snel. Wanneer je scherm stuk is hoef je gelukkig niet heel jouw laptop weg te gooien. Een laptop scherm gaat kapot door een ongelukje, of soms zelfs spontaan. Of je nu een schitterend glanzend scherm wilt, of een praktisch mat display: wij vervangen uw scherm snel en vakkundig. Zo kun je vlug weer aan de slag met jouw laptop.

Wat kost het vervangen van mijn scherm?

Het vervangen van het scherm kost normaal gesproken tussen de € 149,- en € 185,-. Deze prijs geldt voor de meestgebruikte 15.6″ schermen. Het vervangen van de meestgebruikte 17.3″ schermen kost tussen de € 155,- en € 215,-. Voor een exacte prijs kunt u contact opnemen met ons opnemen via telefoonnummer 013 – 5300063 of mailen naar info@isscomputers.nl.

Hoe kun je zien of het scherm kapot is?

laptop scherm defect of kapotAls er een scheur in jouw laptop scherm zit dan weet je meteen dat je scherm stuk is. Maar sommige problemen aan een laptop scherm zijn minder logisch. Je scherm kan kapot zijn als je last hebt van de volgende problemen:Het beeld blijft halverwege hangen Een gekleurde gloed over het scherm Gekleurde strepen op het scherm Rode vlekken in het beeld Je hebt maar gedeeltelijk beeld Alle kleuren zijn omgekeerd Een brede, witte balk in het beeld

Kun je een glanzend laptop scherm door een mat scherm vervangen?

Ja dat kan! Glanzende schermen worden vaak gekozen om het stijlvolle karakter: kleuren worden vol en helder weergegeven. Wil jij liever extra gebruiksgemak? Dan raden wij een mat scherm aan. Hierdoor heb je geen last meer van de zon én meer privacy. Jouw buurman kan namelijk minder goed meelezen op een mat scherm. Let wel op: voor sommige laptops is geen andere versie van het scherm beschikbaar.

Heb ik garantie bij dode pixels?

Wanneer het nieuwe scherm binnen 14 dagen 1 of meer dode of luie pixels vertoont, vervangen we het scherm gratis voor een nieuwe. Een dode pixel is een héél klein zwart puntje of vierkantje in het scherm. Een luie pixel blijft wit of gekleurd en verandert niet mee met het beeld.

Wat voor onderdelen worden gebruikt?

Wij werken alleen met onderdelen van de beste kwaliteit. De specificaties van het nieuwe scherm komen altijd overeen met jouw originele display. In combinatie met onze ervaring zorgt dit ervoor dat je laptop weer zo goed als nieuw werkt.

Krijg ik garantie op de reparatie?

Je krijg van ons 6 maanden garantie op de reparatie plús de garantie die geldt op de onderdelen. Zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

Hoe lang duurt het vervangen van mijn scherm?

Het vervangen van uw scherm kunnen wij meestal binnen één werkdag. Mocht uw scherm moeilijk leverbaar zijn of een langere levertijd hebben dan zullen wij u daarover informeren.