ISS Computers: jouw betrouwbare partner in technologie

Bent u op zoek naar een nieuwe computer of wilt u uw huidige computer verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn een computerzaak met 27 jaar ervaring in het leveren van de beste service en kwaliteit. Wij geven u graag goed advies bij de aanschaf van een computer die past bij uw wensen en budget.

Bijna alles is mogelijk bij ISS Computers, van een eenvoudige laptop tot een krachtige game PC. En als u problemen heeft met uw computer, dan gaan we tot het uiterste om een oplossing te vinden; we staan garant voor deskundigheid en betrouwbaarheid.

We hebben een persoonlijke benadering en kennen onze klanten. U bent geen nummer maar een gewaardeerde klant.

U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vragen over uw systeem. Wij onderscheiden ons van veel andere bedrijven (winkels of webshops) doordat wij uw PC of laptop meestal kunnen repareren zonder dat uw waardevolle data en programma’s verloren gaan.

Kom dus snel langs in onze winkel en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Indien u vragen heeft buiten onze openingstijden mail ons dan (info@isscomputers.nl). Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Game PC van de week

Laptop van de week

Aanbieding van de week

Zakelijke deal van de week

Game PC van de week

Laptop van de week

Aanbieding van de week

Zakelijke deal van de week

Uw computer of laptop werkt niet goed meer of start helemaal niet meer op? Is uw apparaat geïnfecteerd met een virus? U wilt niet dat de buurjongen, een neefje of een student uw apparaat “repareert”? Dan moet u bij ons zijn: wij kunnen ‘m professioneel en betrouwbaar repareren. Met onze meer dan 26 jaar ervaring hebben wij de meeste problemen binnen 1 werkdag opgelost en dat voor een schappelijk bedrag. U kunt uw defecte laptop of PC zonder afspraak brengen tijdens onze openingstijden.

Uw bedrijf moet natuurlijk altijd kunnen doorwerken. Problemen moeten zo snel mogelijk worden opgelost door een echte professional. Nieuwe systemen moeten compleet worden opgeleverd met daarbij de installatie van de door u gebruikte programma’s. Ook bieden wij u webhosting, webdesign en cloud-diensten zoals Microsoft Office 365. Tevens kunnen wij er voor zorgen dat uw computers en laptops volledig versleuteld worden zodat uw data (en die van uw klanten) veilig is. Dit is zeer belangrijk in verband met de AVG.

Net als een auto heeft ook een computer of laptop onderhoud nodig. Als uw computer steeds langzamer wordt en/of andere mankementen vertoont is het een goed idee om ‘m langs te brengen voor een APK. Wij controleren uw apparaat op alle belangrijke punten zodat u weer prettig en veilig verder kunt werken.

Wanneer je scherm stuk is hoef je gelukkig niet heel jouw laptop weg te gooien. Een laptop scherm gaat kapot door een ongelukje of soms zelfs spontaan. Of je nu een schitterend glanzend scherm wilt of een praktisch mat display: wij vervangen het snel en vakkundig. Zo kun je vlug weer aan de slag met jouw laptop.

Soms is het noodzakelijk om problemen bij u thuis of op de zaak op te lossen, zoals bijvoorbeeld bij problemen met uw (draadloze) netwerk of uw netwerkprinter. Het is dan fijn om te weten dat wij ook bij u thuis of op de zaak langs kunnen komen.

De meest gangbare inktpatronen hebben wij op voorraad; toners en overige inktpatronen kunnen worden besteld en zijn normaal gesproken een dag later in huis.

ISS Computers levert gebruikte en refurbished computers en laptops.
Deze systemen worden door ons geïnstalleerd en getest. Uiteraard is het ook mogelijk om andere software voor u te installeren en email in te stellen. 

Kortom: ISS Computers is uw adres voor advies, aankoop en onderhoud van uw apparatuur, zowel voor de particuliere als de zakelijke klant.

Indien u zelf niet in staat bent om naar onze zaak te komen, kunnen we ook bij u thuis langskomen en wanneer u niet kunt tijdens onze openingstijden dan kunt u ook een afspraak met ons maken op een ander tijdstip. Heeft u buiten onze openingstijden met spoed een laptop of PC nodig mail ons dan en we kijken hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Wat klanten over ons zeggen:

 • Zo snel! Besteld, nog wat gegevens doorgegeven en de laptop was zo klaar én ik kon ‘m gelijk gebruiken! En snel dat’ ie is! – Daphne
 • Goed en snel geholpen. Samen een game-pc samengesteld, en binnen twee werkdagen mocht ik hem al op komen halen! Top service!! – Lauran
 • Heel vriendelijk, goed advies en snelle levering – Mariska
 • Vriendelijke deskundige uitleg en advies – Joop
 • Goede service, redders in de nood, faire prijzen! – Roland
 • Snelle én goede én vriendelijke service voor een nette prijs – Ton
 • Adequate en snelle service, zeer klantvriendelijk, denken actief mee in het bedenken van oplossingen – Nicole
 • Goed geholpen met aankoop nieuwe laptop – Yvonne
 • Goede feed back bij aanschaf nieuwe laptop – Dhr. Former
 • Fantastische service en een heel erg goed advies – Desiree
 • Perfecte uitleg en begeleiding – M. Müller
 • Heel vriendelijke benadering en zeer hulpvaardig – Frans
 • Snelle levering, Fantastische service. – Mevr. Hagenaars
 • Geweldige service! Op vrijdag stond ik met een sterk verouderde laptop die niets meer deed op de stoep. De volgende dag kon ik mijn nieuwe laptop ophalen, volledig geïnstalleerd met alle gewenste programma’s én al mijn oude bestanden overgezet. Ja, hier betaal je wat voor, maar ik kan dit zelf niet en ik werd op deze manier volledig ontzorgd. Thuis aanzetten, en ik kon meteen weer aan de slag! Bedankt voor de service; ik weet jullie nu te vinden voor een volgende keer! – Nicole
 • Top service! Een nijpend probleem loste ISS snel en betaalbaar op. – Ine Sprangers
 • Alles rondom mijn praktijk is nu in handen van ISS. Ik krijg een snelle reactie op mailtjes, vriendelijke benadering, pakken dingen direct op, denken mee. Erg tevreden! – Fanny
 • Snelle levering, thuis goed geïnstalleerd en erg prettige nazorg! Er werkte iets niet goed en dat werd gelijk opgelost. – Jan Willem
 • Goed advies gekregen en na crash computer een nieuwe gekocht. – Ad Schrijver
 • Enorm veel kennis van computers altijd uitermate vriendelijk een super computer zaak – Johan