Refurbished iPad’s en iPhones

Refurbished iPad’s en iPhones

ISS COMPUTERS LEVERT OOK UW NIEUWE REFURBISHED IPAD OF IPHONE

ISS Computers levert refurbished iPad’s en iPhones van Forza Refurbished: de naam met het keurmerk in refurbished Apple producten. Een aantal veel verkochte modellen vindt u hier.

 

APPLE, MAAR DAN WÉL BETAALBAAR

Ben je op zoek naar een nieuw Apple device, maar schrik je je een ongeluk van de nieuwprijs van Apple-producten? Heel begrijpelijk! Een alternatief is het kopen van een tweedehands Apple product, maar dan loop je een aanzienlijk risico op een miskoop. Gelukkig is er nog een ander alternatief: het kopen van refurbished Apple-producten.

 

WAT ZIJN REFURBISHED APPLE-PRODUCTEN?

De letterlijke Nederlandse vertaling van refurbished is ‘gereviseerd’. In bijna alle gevallen is een refurbished product eerder gebruikt, maar – in tegenstelling tot tweedehands producten – grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Tevens krijg je ook nog eens garantie bij aankoop van refurbished Apple. Toch moet je opletten bij het kopen van een refurbished iPhone, iPad of MacBook, want niet elke leverancier biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

 

HOE KUN JE EEN BETROUWBARE REFURBISHED APPLE LEVERANCIER HERKENNEN?

Een betrouwbare refurbished Apple leverancier onderscheidt zich op meerdere fronten van een prijsvechter in de refurbished markt. Het is bij uitstek niet verstandig om alléén naar de factor prijs te kijken, maar in ieder geval ook naar de mate van betrouwbaarheid van een leverancier. De factor betrouwbaarheid kun je controleren door te kijken naar het aantal positieve klantreviews, onafhankelijk keurmerken (zoals het Keurmerk Refurbished) en de mate waarin het mogelijk is om telefonisch contact op te nemen met een professionele klantenservice.

 

REFURBISHEN IS DUURZAAM VOOR HET MILIEU

Naast een aanzienlijke besparing in de portemonnee, – die kan oplopen tot honderden euro’s – heeft het refurbishen van devices nog een ander groot voordeel. Zo is het bijzonder gunstig voor het behoud van onze planeet. Door te kiezen voor refurbished voorkom je namelijk dat ‘oudere’ devices onnodig worden weggegooid en daarmee belanden op de vuilnisbelt. In plaats daarvan worden de devices professioneel opgeknapt, waardoor ze een tweede leven krijgen en een ander persoon tevreden kunnen stellen. Kortom, win-win voor portemonnee én milieu.

 

Hans van Oers

Reacties zijn gesloten.
De waardering van www.isscomputers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 348 reviews.