Turpis mollis

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Nieuwe Corona maatregelen

Tot en met 19 januari is onze winkel gesloten voor verkoop van producten.

Wij zijn wel open voor het aannemen van reparaties.

Reparaties kunnen worden gebracht dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Verkoop van onze producten kan alleen online, telefonisch (013 5300063) of per email: info@isscomputers.nl

Maatregelen m.b.t. het corona virus

ISS Computers hanteert de komende periode gewijzigde openingstijden en hanteert een gewijzigd beleid met betrekking tot verkoop en afhandeling van reparaties en overige werkzaamheden.

In het kort houdt dit het volgende in:

  • U bent net als normaal welkom bij ons in de zaak maar wij vragen u wel 1,5m afstand tot andere klanten en ons te houden;
  • Indien u ziekteverschijnselen vertoont vragen wij u om niet naar onze zaak te komen. Wij kunnen u waarschijnlijk prima telefonisch of per email helpen / adviseren bij de aanschaf van uw laptop/computer etc. Wij mailen u de rekening en wanneer deze is voldaan leveren wij de bestelling gratis bij u voor de deur af (binnen een straal van 10 km en bij orders vanaf € 250,-).
  • Wij doen tot nader order geen werkzaamheden op locatie.
  • ISS Computers is de komende periode geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Als u tijdens deze openingstijden niet kunt komen en u heeft een vitaal beroep dan kunt u met ons een afspraak maken op een tijdstip dat voor u geschikt is.

E-maildienst Incredimail stopt na 20 jaar

E-maildienst Incredimail stopt ermee. Vanaf 20 maart is de desktopapplicatie van de dienst niet meer te gebruiken, en kunnen gebruikers geen berichten meer ontvangen en verzenden. Het bedrijf zegt dat er geen behoefte meer is aan de dienst die het aanbood.

“Vanaf 20 maart 2020 sluiten we onze servers”, schrijft ontwikkelaar Perion op zijn website. Perion begon ruim twintig jaar geleden met Incredimail. Dat richtte zich vooral op het verrijken van e-mails met smileys en andere ‘visuele animaties’. “We begonnen een e-mailplatform omdat we geloofden dat de e-mailervaring mooi en leuk moest zijn en mensen moest laten glimlachen”, schrijft de maker. Nu de communicatiemarkt gevuld is met socialemediaplatformen en instant messengers is Incredimail volgens Perion achterhaald. Het bedrijf wil zich richten op gebieden ‘die relevanter zijn voor het huidige communicatiegebruik’.

Het bedrijf zegt dat gebruikers vanaf 20 maart geen e-mails meer kunnen ontvangen of versturen, maar ook niet meer bekijken. Hetzelfde geldt voor contactpersonen en bijlages. ‘In sommige gevallen’ kunnen sommige functies nog wel werken, zegt Perion, maar dat is dan wel ‘substantieel minder betrouwbaar.’ Het bedrijf biedt dan ook geen ondersteuning en klantenservice meer aan. Het bedrijf raadt klanten aan een nieuwe e-maildienst te zoeken en daar hun data naartoe te migreren. Incredimail had naar eigen zeggen vier miljoen klanten.

De waardering van www.isscomputers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 348 reviews.