Einde ondersteuning Windows 7

Einde ondersteuning Windows 7

Heeft u nog Windows 7?
Dan moet u binnenkort overstappen op Windows 10. ISS Computers kan u hierbij van dienst zijn.
 
We kunnen uw bestaande computer of laptop upgraden (uiteraard met behoud van uw bestanden en programma’s) of we kunnen u een nieuwe computer of laptop leveren (eventueel inclusief het overzetten van uw bestanden van uw oude computer of laptop).
 
(Bron: Microsoft)
 
Ondersteuning voor Windows 7 loopt af op 14 januari 2020.
De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Microsoft raadt u ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat u in een situatie komt waarin u service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.


Wat betekent het einde van de ondersteuning voor mij?
Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat moet ik doen?
De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden.

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?
U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. U kunt Windows gewoon blijven starten en uitvoeren maar u ontvangt geen softwareupdates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.

Hans van Oers

    Geef een reactie

    De waardering van www.isscomputers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 228 reviews.