Uw computer op laptop versnellen: harddisk vervangen door een SSD

De SSD schijf of ‘Solid State Disk’ is hard op weg om populairder te worden dan de oude, vertrouwde magnetische harde schijf. SSD schijven slaan gegevens elektronisch op, terwijl harde schijven gebruik maken van draaiende magnetische schijven (platters) om hun gegevens op te plaatsen. De leesarm van de magnetische harde schijf leest en schrijft informatie op de magnetische platen. Dit (mechanische) proces is beduidend langzamer dan bij een SSD. SSD schijven hebben naast veel betere prestaties een aantal andere voordelen ten opzichte van magnetische harde schijven:

  • computer versnellen, upgraden computer, harddisk vervangen door een ssdze zijn beter bestand tegen mechanische schokken, omdat ze geen bewegende onderdelen bevatten;
  • ze verbruiken minder energie en
  • ze zijn stiller.

SSD schijven zijn ook uitermate geschikt om uw computer mee te upgraden. Als uw huidige computer langzamer opstart en het langer duurt voordat een programma opent dan is het zeer de moeite waard om uw harde schijf te vervangen door een SSD. Uw computer start dan veel sneller op en het opstarten van programma’s gaat weer een heel stuk vlotter.Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestaande schijf over te zetten naar een SSD zonder dat u uw programma’s en email opnieuw hoeft te installeren. Op uw computer staat nog steeds precies hetzelfde, alleen alles gaat veel sneller.

De prijzen hiervan zijn als volgt:

  • Overzetten op een 120Gb SSD € 109,-
  • Overzetten op een 240Gb SSD € 159,-
  • Overzetten op een 480Gb SSD nu van € 199,- voor € 159,- (geldig t/m zaterdag 19 januari 2019)

Normaal gesproken heeft u uw computer of laptop weer dezelfde of 1 dag later terug.