Refurbished iPhone of iPad kopen

Wil je een iPhone of iPad kopen, maar hier niet teveel geld uitgeven? Heel begrijpelijk! Veel mensen zien de voordelen van een iPhone of iPad, maar willen of kunnen het geld er niet aan uitgeven. Bij ISS Computers hebben we dé oplossing: een Forza Refurbished iPhone of iPad. Een refurbished iPhone of iPad is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de prijs van een nieuwe iPhone of iPad.

Het succes van refurbished blijkt onder meer uit de razendsnelle toename van het aantal refurbished aanbieders en de vraag naar refurbished producten. Maar wat betekent ‘refurbished’ nu precies en wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone of iPad? Onderstaand vertellen wij je alles over refurbished iPhones en iPad’s.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone of iPad is grondig gecontroleerd, indien nodig gereviseerd én professioneel gereinigd. Refurbished betekent in het Nederlands letterlijk ‘gereviseerd’. Een technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Dit gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Indien er een defect onderdeel wordt geconstateerd, vervangen wij deze door een nieuw onderdeel. Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, worden de iPhones of iPad’s nogmaals door onze robots gecontroleerd.

Verschillende product condities

Na de technische controle worden onze iPhones en iPad’s toegekend aan een bijbehorende gradatie. Deze gradatie geeft aan in welke conditie het device zich bevindt. Een refurbished iPhone of iPad met een B-grade heeft ‘lichte gebruikerssporen’, maar is daardoor wel zichtbaar gebruikt. Een iPhone of iPad met een A-grade is ‘zo goed als nieuw’ en nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Wanneer je helemaal veel geld wilt besparen, kun je dus het beste kiezen voor een iPhone of iPad met een B-grade.

Voordelen van refurbished iPhones en iPad’s

  • Tot wel 60 % goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Standaard twee jaar garantie bij aankoop;
  • Op méér dan 50 punten gecontroleerd door robots en technici;
  • Altijd een simlock vrije iPhone;
  • Gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter);
  • Voor ieder budget een refurbished toestel;
  • Duurzaam voor het milieu.