Archief op april 19, 2019

Paasvoordeel op laptops en PC’s!

Kom op Goede Vrijdag 19 april of zaterdag 20 april en profiteer van mooie aanbiedingen op PC’s en Laptops. Indien gewenst gebruiksklaar gemaakt zodat u er tijdens de Paasdagen al gebruik van kunt maken. Wij zien u graag bij ons in de zaak!

Enkele voorbeelden:
Een zeer snelle PC met Intel i3-8100 processor, een groot werkgeheugen van 8GB DDR4, een zeer snelle m.2 SSD van 256GB (razendsnel opstarten), etc. voor maar € 579,-.

Als u bij ons koopt bent u verzekerd van deskundige en betrouwbare hulp mocht u een keer tegen problemen aanlopen met uw nieuwe PC of laptop. Ook voor vragen over uw systeem kunt u dan bij ons terecht. In tegenstelling tot veel andere bedrijven (winkels of webshops) kunnen wij uw PC of laptop meestal herstellen zonder verlies van uw kostbare data en programma’s.

Einde ondersteuning Windows 7


 


Wat betekent het einde van de ondersteuning voor mij?
Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat moet ik doen?
De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden.

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?
U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. U kunt Windows gewoon blijven starten en uitvoeren maar u ontvangt geen softwareupdates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.

De waardering van www.isscomputers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 307 reviews.